Konsistensen på kristyren är en av de viktigaste sakerna. Jag blandar några extra droppar vatten i min kristyr för att få den rätta konsistensen. Man får prova sig fram. Den ska inte vara för hård, då blir den svår att spritsa. Den får inte heller vara för mjuk för då rinner den av kakan.
Det här använder jag:
- Vaniljkakor
- Kristyr
- Pastafärger
- Flaska i plast (mini squeeze bottles)
- Spritspåse (klipp litet hål eller använd tyll nr 2 el 3)
- Nål (för att göra hål på ev luftbubblor)
- Liten pensel (används med lite vatten för att ev laga konturerna)
3: Låt kakorna torka över natten innan du fortsätter dekorera dom.
Lycka till! Fråga gärna om det är något du undrar!
Vilken jättebra beskrivning :) Blir sugen på att testa några inför halloween men jag får se hur långt jag hinner. Är mycket som ska hinnas med..
SvaraRaderaÅterigen en jättefin beskrivning =)
SvaraRaderaMilli: Ja, det är verkligen mycket som ska hinnas med. Jag har antagligen 3 andra tårtor den helgen också, så jag vet i sjutton hur jag ska hinna! :oP Men det brukar lösa sig :o)
SvaraRaderaHanna-Bakfnatt: Tack så mycket!