Här fick jag göra en riktig prinsesstårta! Massor massor och massor av rosa! :o) Och sen att hon hade världens finaste namn gjorde ju det hela ännu roligare ;o) Allt det mörkrosa på tårtan har jag borstat med snowflake pulver så att det glittrar fint.
Lilla söta prinsessan fick hålla i 4:an. Den idén såg jag hos Cickans Piece of Cake för ett tag sen och tyckte att det var så himla gulligt. Sedan fick det också bli en rosett för det tyckte jag passade bra till en prinsessa. Här ser man också hur mycket tårtan glittrade.
Ljus chokladmousse och jordgubbsmousse
Smörkräm (vaniljsmak)
Marsipan/sugarpaste
Vilket prinsessigt söt tårta! Prinsessan blev så himla fin!
SvaraRaderaÅh vad fin! Visst är det roligt att göra prinsesstårtor! Älskar att hon har en frisyr bakom öronen :-)
SvaraRaderaJättesöt. En riktig prinsesstårta!
SvaraRaderaJättesöt, en riktig önskedröm för vilken fyraårig prinsessa som helst! :-)
SvaraRaderaJa den var verkligen söt. Prinsessan Sofia är urgullig. Va duktig du är på rosetter :-)
SvaraRaderaUrgullig tårta!! Du är så duktig på att göra rosetter :)
SvaraRaderaSå fin tårtan är! Prinsessan är verkligen jättesöt =)
SvaraRaderaOtroligt att du lyckats göra en så söt prinsessa, är superimponerad! :) Snyggt att tårtan glittrar också :)
SvaraRaderaVilken supersöt prinsessa! :-) Kul att du hittat inspiration från en av mina tårtor också! :-)
SvaraRaderaÅh, så söt prinsessa!!
SvaraRaderaFantastisk tårta! Prinsessan är jättefin och jag gillar att bandet och rosetten sitter mitt på tårtkanten.
SvaraRaderaVilke söt tjej på tårtan och fin rosett.
SvaraRaderaHar kollat runt på din sida och du är verkligen jätteduktig på "kontur-tårtor". Välidgt snyggt och detaljerat utskurna figurer. Ja, dina andra tårtor är också jättefina :-)
Mvh Marina
http://marinassottochsytt.blogspot.com/
Vilken perfekt prinsesstårta, kan inte förstå hur du lyckas göra prinsessan så söt :)
SvaraRaderaAlltså den här tårtan är ju så grymt fin! Du är grym på att modellera, prinsessan är supersöt! När du fäster så stora saker (som rosetten) på sidan av tårtan, vad använder du då? Jag har testat med både ätbart lim o kristyr men det kasar ner! Hjälp :-)
SvaraRaderaMaria
sotasaker.blogspot.com
Maria: Tack så hemskt mycket! Jag blandar äggvitepulver med vatten och använder som lim. Tar inga speciella mått utan gör mest på känn. Den ska inte vara för tunn, men inte för tjock heller. Lagom är bäst :-) När det är så där tunga saker som en rosett kanske du behöver sitta och hålla en stund tills det fastnar. Sen är det viktigt att du inte tar för mycket lim för då börjar det kana ner. Ibland duttar jag med lite papper för att få bort överflödet av lim. Lycka till!
SvaraRadera