torsdag 29 mars 2012

Ibland blir det inte som man tänkt...

Nä, ibland blir det inte som man tänkt. Tyvärr så gick det inte att samarbeta med krögarna på Nääs. Eller snarare.......de ville inte samarbeta med mig. De var väl rädda för konkurransen ;o) Hihihi
Krögarna har bestämt att de ska ha någon typ av tårtbuffé på lördagar, och då ville inte Nääs att det skulle finnas två stycken som gjorde tårtor där. Allting blev väldigt konstigt, eftersom det faktiskt var Nääs som kontaktade mig och ville ha mig där från första början, så att de kunde ha någon tårtdekoratör att förmedla till de brudpar som ska gifta sig där. Men när de nya krögarna kom in i bilden så krånglade allt till sig...

I alla fall, så innebär det att jag inte har någon lokal och därmed inte kommer kunna ta några beställningar förrän (eller om) jag hittat någon ny lokal (gärna billig....såklart). Alla tips är välkomna!
Så länge kommer jag fortsätta baka på hobbynivå hemma och blogga om det. Om ni har några ideér eller önskningar om vad ni vill se eller läsa om i bloggen får ni gärna maila mig på zophia80@gmail.com eller skriva någon kommentar.

Jag är jätteledsen att jag behövt säga nej till så många och att jag behöver ge återbud till de brudpar som faktiskt redan lagt sina beställningar! Det här är inget jag har kunnat råda över utan ett beslut som chefen på Nääs har tagit.

Kram Sofia

3 kommentarer:

  1. Nej så ledsamt att läsa. Jag har själv försökt leta lokaler om jag någon gång skulle få ihop ett eget företag och det är otroligt svårt! Det där att hyra in sig hos någon verkar nästan omöjligt så man borde ha något eget, men det verkar lika omöjligt för att inte tala om superdyrt. Vi får fortsätta leta och inte ge upp...även om det känns hopplöst ibland.

    SvaraRadera
  2. Det var trist å høre! Krysser fingrene for at du finner et annet lokale! God påske :)

    SvaraRadera
  3. Fy så tråkigt!! Du som hade sett fram emot detta så mycket! Håller tummarna för att du hittar någon annan lösning!

    SvaraRadera