måndag 26 mars 2012

Bakeoff!

Jag tror det var väldigt många runt om i Sverige som anmälde sig till Bakeoff som ska sändas på TV 7. Även jag anmälde mig, fick skriva och skicka in djupintervjun, blev sedan uppringd och intervjuad på telefon. Tyvärr gick jag inte vidare......eller jag antar att jag inte gjorde det, för den första uttagningen skulle spelas in i Stockholm denna veckan, och om jag hade gått vidare skulle de ha ringt.

Jag vill därför passa på att önska de som gick vidare och som är i, eller ska till Stockholm denna veckan ett stooort lycka till!!!!
Det ska bli sååå otroligt roligt att få se programmet när det nu ska sändas... Någon som har hört när det blir? I höst? Nästa vår?

Kram Sofia

ps. Vill passa på att tipsa om ett program som heter The great British Bake-off. Kolla in det på Youtube!

7 kommentarer:

 1. Fast ansökningstiden går ju inte ut förrän 30 april! Så det kanske inte är färdigt än. Du bakar ju så jättefina tårtor:)
  Sofia

  SvaraRadera
 2. I höst ska programmet sändas. De har ringt mig och även skickat djupintervjyn till mig men jag valde att inte söka ändå.. Men ska absolut se programmet :)

  SvaraRadera
 3. De ringde mig också men jag sade då nästan genast att jag helst står över ändå, trots att jag tidigare hade skickat in djupintervjun (då utan att tänka desto mera). Jag hoppas i alla fall att vi kan se programmet här i Finland också. :)

  SvaraRadera
 4. Uttagningen tar slut denna veckan. Av tusentals sökande blir det tolv som är kvar i programmet som spels in i sommar. Fortsätt baka för sjutton. Jag var uppe i Stockholm på uttagning förra veckan och du hade säkerligen platsat.

  SvaraRadera
 5. Ever wanted to get free Twitter Re-tweets?
  Did you know you can get them ON AUTOPILOT & TOTALLY FOR FREE by getting an account on Like 4 Like?

  SvaraRadera
 6. Quantum Binary Signals

  Professional trading signals sent to your cell phone every day.

  Follow our signals today and make up to 270% daily.

  SvaraRadera