måndag 9 januari 2012

Ibland går det lite snett...

Jag har åter igen varit lite frånvarande från bloggen, men denna gången beror det på ett projekt jag har startat och som förhoppningsvis kommer igång ordentligt i sommar. Mer om det kommer om några månader :-)

Här ville jag försöka mig på att göra en riktig "topsy turvy" tårta. Temat skulle vara "Liten skär och många små brokiga" som är en gullig barnbok. Jag hade aldrig hört talas om den förut, men fick se en hel del bilder.


Det var mycket som inte ville gå min väg när jag började sätta ihop denna tårtan och jag var faktiskt nära att ge upp! Men skam den som ger sig! Även om tårtan inte riktigt blev som jag tänkt, så var det mycket lärorikt.

Ljusa bottnar
Passionsfrukt med hela hallon och vanilj (?)
Smörkräm
Marsipan/sugarpaste7 kommentarer:

 1. Vilka sköna färger och knasigt roliga figurer!

  Projekt? Spännande!

  SvaraRadera
 2. "Snett"?! Det synes i hvert fall ikke - kaken er knallfin!

  Veldig spent på dette prosjektet ditt, jeg gleder meg til å høre mer!

  M:)

  SvaraRadera
 3. Härligt färggrann tårta som man blir glad av att se! Inte syns problemen, men de brukar man ju känna bättre än bra till själv... Spännande med ditt projekt, ser fram emot att höra mera om det! :)

  SvaraRadera
 4. Älskar Topsy Turvy-tårtor! Och figurerna har jag träffat på förut och tycker de är så roliga :-) Fantastiskt fin tårta! Och jag vet vad projektet är, haha! (tror jag?) Kram

  SvaraRadera
 5. Åh, jag tycker så mycket om de här figurerna! Men aldrig tänkt på att de kan bli tårt-figurer. Tycker du har gjort ett strålande jobb!

  SvaraRadera
 6. Vilken underbart fin tårta! Jag älskar stina wirséns figurer, måste nog göra mig en liknande tårta någon gång :-)

  SvaraRadera
 7. Jättefin! Skulle vilja beställa en liknande, hur kontaktar jag dig? Du kan nå mig på jensb74@hotmail.com

  SvaraRadera