lördag 12 november 2011

Bröllopstårta med drapering

Brudparet ville ha en väldigt enkel och stilren design på sin bröllopstårta, och det är ju det jag gillar. Något jag länge velat pröva är draperingar, så det här var jättekul och jag kände mig väldigt nöjd med resultatet :-)De skulle själva sätta på en toppdekoration, så tårtan såg ut så här när jag lämnade den. Skickade med några extra rosor också, ifall de skulle vilja ha dom till något annat.


Gjorde den här tårtan i somras någon gång, så jag har glömt vad den innehöll, men däremot är alla kulorna rullade för hand och jag tror det var runt 100 - 150 st. Pärlband som man kan trycka ut i former tycker jag inte blir snygga (även om man säkert sparar tid). När man ändå lägger ner så många timmar på en tårta tycker jag man kan göra det där lilla extra. Det gör stor skillnad!

4 kommentarer:

 1. Oj så vacker! Otroligt fint med draperingen. Och vilket jobb med kulorna! Själv blir jag ofta lite lat när slutet på tårtan närmar sig och tar till de enklaste lösningarna...men du har nog rätt i att det kan löna sig med det lilla extra! :)

  SvaraRadera
 2. Vilken snygg tårta! Imponerande att du gjort alla kulor för hand. Håller med dig om att de inte bli lika snyggt när man använt sig utav ett sånt verktyg för att få pärlbård :)

  SvaraRadera
 3. Detta var en riktigt vacker tårta! Jag tycker också det är väldigt fint med draperingar!

  SvaraRadera
 4. Men jisses min drömtårta!!

  SvaraRadera